VETERAN NLP uddannelse

Veteran NLP Uddannelsen har til formål at hjælpe veteraner videre i livet efter endt tjeneste. Om du er ramt af PTSD, på jagt efter ny job identitet, konstabel, befalingsmand eller officer, betyder ikke noget. Der er plads til alle veteraner og der tages hensyn til den enkelte.

Praktisk og ikke ”hokus pokus”

 

NLP er først og fremmest praktisk. Det er en forståelse for og en uddannelse i hvordan de ”bevægelige dele” i tanker og handlinger fungere.

 

Det kan bruges til at erkende vores dårlige vaner, eller det der gør at vi ikke lykkedes eller ikke har det godt.

 

Omvendt er det også et stærke værktøjer til kommunikation, selvledelse, mestringsstrategier og ledelse. Til at finde ind til de indre værdier og det som skal være næste skridt i livet. Til at lykkedes og opnå mål og balance i livet

 

Uddannelsen er en investering i den tid det tager at gå fra et job med stor identitets følelse til, ”hvad skal jeg nu”. Det er undervisning i konkrete redskaber og igennem arbejdet med disse redskaber at finde sig selv og en vej fremad i livet.

 

Der er mulighed for at inddrage pårørende i den afsluttende fase, såfremt det giver mening for den enkelte. Formålet med at kunne inddrage de pårørende er at støtte om om de tanker og beslutninger det kommer frem undervejs i forløbet og dermed sikre at processen bliver fuldført til alles bedste.

Som udgangspunkt er indholdet det samme som NLP Practitioner uddannelsen. Du vil kunne arbejde fokuseret med, ”hvad skal jeg nu?” efter tjenesten. Hvad er det jeg kan nu eventuelt med de mén eller ar på krop og sjæl, som tjenesten har givet.

Vil du gerne høre mere om forløbet, er du meget velkommen til at give et ring. Der er altid tid til en kop kaffe hvis du vil komme forbi til en snak.

 

Hvem er jeg

Soldat, befalingsmand og veteran med 5 udsendelser.

Gift og familiefar til 2 børn

Jeg er også ”gået civil” og har haft job på Holstebro Jobcenter, så kender til den side hvor veteraner møder det kommunale system.

Nu er jeg selvstændig og uddanner i NLP, kommunikation og coacher erhvervsfolk, idrætsudøvere og mennesker med stress.

NLP uddannelsen har for mig været afgørende for at springet fra forsvaret er lykkedes. Det har også givet mig en lang række stærke redskaber i forhold til at kommunikere med de ”civile” der ikke forstår den verden jeg kommer fra.

Veteran