Coaching i teamet

Vores arbejde fylder meget i tilværelsen, det er en del af vores identitet og det første go to emne i sociale sammenhænge – ”nå, hvad laver du så”. Trives identiteten / medarbejderen på arbejdspladsen er det et godt emne. Hvis ikke, kan det være et negativt emne at tale om og kan give medarbejderen negative tanker om arbejdspladsen og sin egen situation.

 

At investere i medarbejderens trivsel og udvikling er det der i sidste ende betyder mest for medarbejdere. Lønforhøjelse, bonus, eksklusive firmature og lignende, har en relativ kort sigtet effekt.

 

Oplever i mistrivsel, misforståelser og generel har svært ved at kommunikere, så kan jeg hjælpe jer. Et forløb hvor i ønsker at højne trivsel og arbejdsmiljø kan eksempelvis starte med et oplæg om hvordan vi som mennesker kommunikere. Allerede her vil i få praktiske værktøjer til at bedre forståelse af hinanden og arbejde i samme retning.

 

Kontakt mig gerne for at fortælle om jeres udfordringer, så finder vi en løsning der passer til jeres situation.

 

Udbyttet for virksomheden vil være et mere homogent arbejdsmiljø som forplanter sig i en effektiv opgaveløsning.

 

Det jeg kan hjælpe jeres virksomhed med er:

  • Stresshåndtering

  • Konfliktløsning

  • Kommunikation – op, ned og til siden

  • Stresshåndtering

  • Konfliktløsning

  • Forandringsledelse og implementering af nye arbejdsgange

  • Visionsproces – få sat et fælles værdisæt og gjort det praktisk operationelt

 

Priser:

Alle erhvervspriser er ex moms.

2 timers Kommunikations oplæg      4000,- kr.

-------------------------------------------------------------

1 Coaching session 60-75 min             950,- kr.

-------------------------------------------------------------

10 coaching sessioner 60-75 min        8500,- kr.

--------------------------------------------------------------

Anbefaling:

Klar Revision har brugt Michael Vestergård, NLP Holstebro, i forbindelse med ændring fra at være en ”enkeltmandsvirksomhed” til at være en virksomhed med en lille organisation og 3 - 4 medarbejdere.

 

Inden vi kontaktede Michael, var vi klar over, at vi i virksomheden skulle øve og træne vort interne samarbejde for at få virksomheden til at lykkes.

 

Vi havde et fælles indledende møde med Michael efterfulgt af individuelle møder i ugen efter og et opfølgende møde efterfølgende.  

 

Resultaterne har været overraskende positive hele vejen rundt. Vi har fået en forståelse af, hvordan vi bedst kommunikerer med hinanden, herunder kropssprog mv. Vi har fået lavet handleplaner for individuelle behov/udfordringer og ikke mindst overraskede Michael med at bidrage med en visionsplan for virksomheden.

 

Det sidste med visionsplanen er for mig som leder af virksomheden særdeles værdifuldt, da det giver en skabelon til at få omsat løse tanker i mit hoved til håndfast, konkret adfærd for den enkelte medarbejder, der kan forme virksomheden i den retning vi ønsker. Visionsplanen giver en rød tråd fra på den ene side vision, mission og værdier til på den anden side evner, adfærd og omgivelser. Praktisk ledelse kalder Michael det, der jo har været 18 år i forsvaret. Selvom jeg har læst på både handelshøjskole og universitet, har jeg ikke fået ledelsesværktøjer serveret så enkelt og praktisk før.

 

Jeg kan på det varmeste anbefale at benytte Michael Vestergård, han er god til at lytte og evner at hjælpe med at løse store og små udfordringer.

Henrik Lund

Klar Revision”